Heftruck onderhoud Den Bosch bij Deij heftrucks

Handelsonderneming Deij houdt zich al ruim 15 jaar bezig met inkoop, verkoop en verhuur van heftrucks. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van verschillende soorten heftrucks, wij verzorgen het onderhoud van vrijwel alle soorten merken. Met een dynamisch en ervaren team zijn wij uw ideale partner voor alles wat betreft de interne logistiek. Oftewel, voor Heftruck onderhoud Den Bosch bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom heftruck onderhoud Den Bosch?

Wanneer u in het bezit bent van een heftruck en deze regelmatig gebruikt, is het van groot belang dat u deze regelmatig laat onderhouden. Onderhoud aan uw heftruck vergroot namelijk de levensduur van de machine en vermindert de kans op ongeplande stilstand. Met heftruck onderhoud Den Bosch voorkomt u deze stilstand, waarmee u veel geld bespaart. Zonder regelmatig preventief onderhoud aan uw heftruck kunnen er onveilige situaties op de werkplek ontstaan. Wat houdt onderhoud aan uw heftruck in? U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan onderhoud op het gebied van:

 • Remwerking
 • Stuurinrichting
 • Lekkages
 • Accupolen
 • Staat van kogellagers van wielen, aandrijfassen en motoren om trillingen zoveel mogelijk te beperken

Contact met Deijheftruck onderhoud Den Bosch

Heeft u interesse in professioneel heftruck onderhoud Den Bosch of zou u graag nog wat meer informatie willen? Neem dan contact op met handelsonderneming Deij via ons contactformulier, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)