Linde Heftrucks

Bij Deij Heftrucks B.V. houden wij ons al ruim 15 jaar bezig met de inkoop, verkoop en verhuur van heftrucks, pallettrucks en alles wat betreft interne logistiek. Wij bieden alleen de merken met de beste kwaliteit aan, zoals Linde. Linde heftrucks zijn betrouwbaar, duurzaam en zuinig.

Waarom Linde heftrucks?

Duurzaam & productief. Linde heftrucks gaan een maximaal aantal draaiuren mee. Het Exxtral® kunststof dat Linde gebruikt voor het dashboard, wordt ook in de automotive branche toegepast. Daarnaast wordt er veel dik plaatstaal verwerkt. Plaatstaal vervormt nauwelijks.

Ergonomie. De truck wordt om de chauffeur heen ontwikkeld. Voor het design van de Linde trucks is Porsche verantwoordelijk. ‘Design follows function’ is een belangrijke thema. De standaard, intuïtieve joystick of bedieningshendel, in combinatie met Linde Load control, zorgen voor een nauwkeurige en soepele mastbediening en is een standaard functionaliteit.

Zuinig. De Linde verbrandingstrucks zijn de zuinigste in de markt, onder andere vanwege de unieke Linde hydrostaat, die in 1955 geïntroduceerd werd. Een elektrisch truck voorzien van de onderhoudsvrije Li-ION batterij (lithium-ion) behoort ook tot de mogelijkheden.

Veilig. Dankzij de bovenliggende neigcilinders is een precieze lasthandling als vanzelfsprekend. De hoog gemonteerde achteras bij de Linde verbrandingstrucks en grotere, elektrische trucks zorgt voor extra veiligheid. De Linde Safety Pilot is een innovatief systeem dat zorgt voor een veilige handling van ladingen door de verschillende parameters als continu te controleren.

Contact

Heeft u interesse in het kopen of het huren van de Linde heftrucks van Deij Heftrucks B.V.? Neem dan snel contact met ons op. Samen met u en de wensen die u kenbaar maakt kiezen we de heftruck die voor u geschikt is. Bel of mail ons voor meer informatie of vragen. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Linde heftruck