[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_borders=”” rt_row_shadows=”” rt_row_paddings=”true” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_video_format=”self-hosted”][vc_column width=”2/3″ rt_column_shadow=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_attachment=”scroll”][vc_column_text]

STILL Heftrucks

Bij Deij Heftrucks B.V. houden wij ons al ruim 15 jaar bezig met de inkoop, verkoop en verhuur van heftrucks, pallettrucks en alles wat betreft interne logistiek. Wij bieden alleen de merken met de beste kwaliteit aan, zoals bijvoorbeeld STILL. STILL heftrucks zijn vernieuwend op het gebied van ontwikkeling en productie van hoogwaardige heftrucks met elektro-, diesel- of LPG-motor – en dat reeds meer dan 50 jaar.

Mogelijkheden van STILL

De reden dat veel mensen en ondernemingen kiezen voor STILL heftrucks is dat deze het werk makkelijker en lichter maken. En ook omdat er voor iedereen de perfecte truck bij zit. Bekijk alle mogelijkheden:

 • Elektrische heftruck. Topklasse elektrotrucks van STILL zijn de eerste keus als een emissieloze en geluidsarme inzet voorop staan.
 • Diesel heftruck en LPG heftruck. Economisch en sterk: de verbrandingstrucks van STILL. Van compact tot machtig, de diesel- en LPG-trucks bieden voor elke inzet de juiste keus. Innovatie voorop.
 • Magazijntechniek-trucks. Om op orde te blijven – onze magazijntrucks zorgen voor een vlotte transporten.
 • Orderverzameltrucks. STILL orderverzameltrucks zijn voertuigen voor het horizontaal verzamelen van orders – zonder hefbaar bedienersplatform.
 • Orderverzamel hefttrucks. Zij doen wat ze beloven: onze orderverzameltrucks met hefbaar bedienersplatform zijn zowel geschikt voor het verzamelen als het in- en uitslaan van ladingen.
 • STILL stapelaars. Efficiënt stapelen is een kwestie van niveau – in dit geval het allerhoogste niveau! De STILL stapelaars zijn meesterlijk goed in hun vak.
 • Platformwagens en trekkers. Krachtige elektrowagens en trekken zijn uiterst flexibel inzetbaar.
 • Gebruikte heftrucks. Gebruikte trucks van STILL – zo goed als nieuw!

Contact

Heeft u interesse in het kopen of het huren van een de STILL heftrucks van Deij Heftrucks B.V.? Neem dan snel contact met ons op. Samen met u en de wensen die u kenbaar maakt kiezen we de heftruck die voor u geschikt is. Bel of mail ons voor meer informatie of vragen. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ rt_column_shadow=”” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_attachment=”scroll”]

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  [vc_column_text]Still heftruck[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]